Historien om Zoll Antiques

Skilt - Zoll Antiques
Zoll Antiques åbnede i 1971 og har ligget i Store Kongensgade i 3 generationer. Johannes Zoll, Jørgen Zoll og nu, Kim Zoll.
I 1950érne til start 1970érne,  havde familien Zoll en luksus brugtbilsforhandler i Palæ Garagen.
Afdrag på bilerne blev indimellem betalt med antikviteter,  hvorefter Johannes Zoll fandt det naturligt at opstarte sin butik, der dengang hed Antik 77/Antik ved marmorkirken.
Grundlaget for en levende institution blev dermed skabt.

Sofaarrangementet foran disken, blev et samlingspunkt for 3 generationer af stamkunder, hvor Johannes & Jørgen ofte bød på  wienerbrød, kaffe og en lille avec.

Vores mest berømte stamkunde er nok Michael Jackson, der købte ind i Zoll Antiques, hver gang han spillede koncerter i Danmark.  Michael Jackson var meget betaget af stemningen, de fine uniformer som han købte og brugte på scenen.


I 2012 gik et generationsskifte i gang  og Kim Zoll overtog butikken fra hans far, Jørgen. Zoll antiques gennemgår herefter en større renovering og  butikken får et nyt look, som kendetegner Zoll Antiques i dag.For at promovere Zoll Antiques deltog Kim i TV-programmet “Sæt Pris På Dit Hjem” på TV2, i de første 3 sæsoner. Tv-programmet er til dags dato en stor succes i hele skandinavien, hvori man ser Kim Zoll håndplukke samlerobjekter og designklassikere til sin butik.


Zoll Antiques har således  gennem 3 generationer opbygget ekspertise og er kendt for at have et godt sortiment af samlerobjekter, indenfor en masse spændende kategorier.

Fotograf: Jack Høier

Så vi håber i vil gå på opdagelse i vores webshop og nyde Zoll Antiques, ligeså som vi har gjort igennem generationerne.