Stine, ny blogger på Zoll Antiques

Stine Fausing, didaktisk designer i materiel kultur er ny blogger for Zoll Antiques. Bloggen handler om forholdet mellem materialitet, genstande, fænomener og mennesker. Følg hende også på Instagram @flairforfox.
Zoll Antiques er en antikvitetsbutik i Store Kongensgade som har ligget dér i snart 50 år. Jeg bruger denne lokation som mit afsæt, da butikken taler ind i mange aspekter der vedkommer materialitet. Gennem genstande og antikviteter bliver vi konfronteret med en masse perspektiver på materiel kultur - og da jeg nu er uddannet didaktiker (læs: formidler), ønsker jeg med disse skriverier at udfolde min viden og måske give dig som læser nysgerrighed, indsigt og refleksion over tingenes rolle i menneskers liv. Jeg vil prøve at inddrage photos, fortællinger og vidnesbyrder for at eksemplificere viden og teoretiske betragtninger - og dermed åbne øjne og sind for de mange relationer der foregår mellem mennesker og ting.

Ældre opslag Nyere opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort