DE BEDSTE SALG I 2023

 

BEDSTE SALG 2023. 2023 har været spændende og udfordrende for Zoll Antiques og andre lokale fysiske butikker i hele landet. Dette vil jeg adressere først og derefter BEDSTE SALG 2023 😊

I Zoll Antiques gør vi vores bedste for at gøre vores fysiske butik spændende og holde åbent 6 dage om ugen. Tendensen synes desværre at en stadig voksende kundeskare vælger det lette ved at tage i stormagasinerne og handle ind på de store netbutikker. Hos Zoll Antiques gør vi os derfor umage og er på så mange platforme som muligt. Eksempelvis vores egen webshop Zollantiques.dk, Facebook, Instagram, Youtube og Ebay. Heldigvis er der en bevægelse hen imod at flere og flere af os  bevidst vælger at handle lokalt. Nogle udlejere vælger heldigvis at sætte realistiske udlejningspriser på deres butikslokaler, så mindre lokale butikker fortsat kan eksistere. Lad os krydse fingrene for,  at disse tendenser vokser, så vi kan holde gang i vores lokale miljøer i Danmark.

DE BEDSTE SALG i 2023 viser absolut en bred tendens og forståelse for kvalitet hos vores kunder. Fra en mint condition original Star Wars plakat fra 1977 til et ekstremt sjældent dobbelt tandet narhvals kranie. Dobbelttandet narhvalskranie af ældre dato. Disse kranier kommer meget meget sjældent til salg og internationale samlere kontakter os, når det lykkes os at sætte et til salg, Ekaterina Savova, en stor unika sølv/guld, Rubin, Smaragd & Turmalin søpindsvin ring.Nils Thorsson (1898-1972) Royal Copenhagen miniature stentøjs vase No 21396.

Original STAR WARS 1977 1-SHEET STYLE C TRI-FOLD US international premiere Plakat, fra 1977.

Originalt halveret medicinsk menneske skelet( Homo Sapiens ) I original trækasse, fra 1965.

Solid sølv buddha Shakyamuni, Thailand, Chakri Dynastiet, fra 1800 tallet.

Stor sjælden italiensk Renæssance morter i messing fra 1500 tallet.

Antik W&H. Seibert Wetzlar messing mikroskop, fra 1800 tallet, i original kasse.

Holmsted design, et par hammerslået Sterling sølv Frederiksholm lysestager. Designet af R. Holmsted.

Tak for denne gang, Glædelig jul og godt nytår 🥳🥳

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ældre opslag


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort